DOKUMENTI

 

HEMINS 2012

PRIJAVA

PODSETNIK ZA PREDSEDNIKE

PROTOKOL

 UČESNICI

OBRAZAC PRIJAVE

PLAKAT

 

 

 

 

 
 
 

 

   

JEDANAESTI SUSRETI "HEMINS2012"

Jedanaesti susreti Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije „HEMINS 2012“, održani su u Kladovu, od 13. do 17. juna 2012. godine.

Na Susretima je učestvovalo više od 500 takmičara i predstavnika iz 25 preduzeća i sindikalnih organizacija Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije (WEST Kovin, GALENIKA FITOFARMACIJA Zemun, ZDRAVLjE Leskovac, INDUSTRIJA STAKLA Pančevo, KRUŠIK PLASTIKA Osečina, MESSER TEHNOGAS Beograd, NEVENA Leskovac, NOVOHEM Šabac, IHP PRAHOVO Prahovo, MITAS Ruma, RUMAPLAST Ruma, SRPSKA FABRIKA STAKLA Paraćin, TIGAR a.d. Pirot, TIGAR TYRES Pirot, FARMAKOM MB Šabac, HEMOFARM Vršac, HENKEL SRBIJA Kruševac i HIPOL Odžaci).

Ovogodišnji Susreti, kao i prethodnih godina, imali su internacionalni karakter, s obzirom na prisustvo takmičara i sindikalnih predstavnika slovenačke fabrike lekova LEK Ljubljana i KRKA Novo Mesto, kao i predstavnika Sindikata hemije, nemetala i metala Makedonije (ALKALOID Skopje, BUĆIM Radoviš i TEHNIČKI GASOVI Skopje). Takođe, već po tradiciji, svoje učešće uzeli su i predstavnici PETROHEMIJE Pančevo.

Na svečanoj i završnoj večeri dodeljeni su pehari i diplome najbolje plasiranim ekipama i pojedincima.

Susreti Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije bili su prilika ne samo za sportska nadmetanja, već i za druženja, širenja iskrenih prijateljstava, međusobno poštovanje i uvažavanje, kao i razmenu iskustava i uspostavljanju novih vidova saradnje, uz prisustvo jednog broja poslodavaca i vlasnika pojedinih firmi, a sve na kraju uz mnoštvo lepih utisaka, sa željom da se u zdravlju i još većem broju vidimo na Dvanaestim Susretima „HEMINS 2013“.

 

HEMINS 2012 U KLADOVU

-Na ovom mestu možete preuzeti Protokol HEMINS-a 2012.

 

PROTOKOL (.pdf)

 

-Preuzmite spisak učesnika  za HEMINS 2012.

 

UČESNICI (.pdf)

 

- Ovde možete preuzeti propozicije HEMINS-a 2012.

 

PROPOZICIJE (.pdf)

 

 - Ovde možete preuzeti raspored takmičenja na HEMINS-u 2012.

 

RASPORED TAKMIČENJA  (.pdf)

 

PLAKAT (.pdf)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  © Copyright 2007. SSHN  All Rights Reserved. Atriumgroups