DOKUMENTI

 

Predsednik

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

Ljubiša Nestorović je na mesto predsednika Samostalnog sindikata hemije i nemetala izabran 9.aprila 2008.godine, na sednici Republičkog odbora.

 

Do izbora na mesto predsednika našeg Sindikata, Nestorović je obavljao funkciju  člana Veća SSSS, člana Republičkog odbora samostalnog sindikata hemije i nemetala, kao i člana Predsedništva.

 

U pančevačkoj "Azotari" Ljubiša Nestorović je radio kao referent zaštite na radu i obavljao zadatke predsednika Sindikalne organizacije i predsednika Pokrajinskog odbora Sindikata energetike, petrohemije, hemije i nemetala Vojvodine.

 

Oženjen je, otac troje dece.

 

U prvoj izjavi, po izboru na mesto predsednika Sindikata, datoj za "Sindikalni poverenk" Nestorović je rekao da ga čeka izuzetno težak zadatak okončanja privatizacije u ovoj grani, na novim socijalnim osnovama, pogotovo što u mnogim privatizovanim preduzećima, a privatizovano ih je približno 80 odsto, ističe kolektivni ugovor. Novi predsednik Sindikata je upravo izradu i potpisivanje novih kolektivnih ugovora označio kao prioritet.

 

 

  © Copyright 2007. SSHN  All Rights Reserved. Atriumgroups