DOKUMENTI

 

HEMINS 2010

PODSETNIK ZA PREDSEDNIKE

PROTOKOL

 SPISAK UČESNIKA

OBRAZAC PRIJAVE

PLAKAT

 

 

 

 

 
 
 

 

   

HEMINS 2010 USPEŠNO REALIZOVAN

Deveti susreti Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije „HEMINS 2010“, održani su u Donjem Milanovcu, u hotelu „Lepenski vir“, od 16.  do 20. juna 2010. godine.

Učesnike je pozdravio i Susrete otvorio Ljubiša Nestorović – predsednik Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije. Uz himnu Bože pravde, zastavu Sindikata podigla je Tamara Lalić – predsednica Samostalnog sindikata „Galenika“ Zemun.

Na Susretima je učestvovalo 520 takmičara i predstavnika iz 26 preduzeća i sindikalnih organizacija Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije (Vest Kovin, Vulkan Niš, Galenika Zemun, Galenika Fitofarmacija Zemun, Elektroporcelan Aranđelovac, Zdravlje Leskovac, Zorka Kolor Šabac, Keramika Mladenovac, Koncern Farmakom MB Šabac, Krušik Plastika Osečina, Meser Tehnogas Beograd, Nevena Leskovac, Pomoravlje Niš, IHP Prahovo Prahovo, Rumaguma Ruma, Rumaplast Ruma, Sl-Tim Beograd, Spektar Šabac, Srpska fabrika stakla Paraćin, Tigar a.d. Pirot, Tigar Tajers Pirot, Trajal Korporacija Kruševac, Hemofarm Vršac, Henkel Merima Kruševac, Hipol Odžaci i Šamot Aranđelovac).

Ovogodišnji Susreti, kao i prethodnih godina, imali su internacionalni karakter, s obzirom na prisustvo takmičara i sindikalnih predstavnika slovenačke fabrike lekova Lek iz Ljubljane. Takođe, već po tradiciji, svoje učešće uzeli su i takmičari i predstavnici Petrohemije Pančevo.

Takmičenje se odvijalo u 17 disciplina: muške ekipe u devet disciplina (mali fudbal, odbojka, šah, nadvlačenje konopca, stoni tenis, kuglanje, streljaštvo, ribolov i plivanje), ženske ekipe u sedam disciplina (odbojka, pikado, stoni tenis, streljaštvo, šah, kuglanje i plivanje) i mešovito u jednoj disciplini (mešoviti basket).

U malom fudbalu, koji po tradiciji izaziva najveće interesovanje publike i navijača, najbolja je bila ekipa Tigar Tajers iz Pirota. Drugo i treće mesto osvojile su ekipe Hemofarm Vršac i Galenika a.d. Zemun.

U odbojci u muškoj konkurenciji prvo mesto osvojili su odbojkaši Tigar a.d. Pirot, a drugo i treće ekipe Tigar Tajers Pirot i Lek Ljubljana.  U ženskoj konkurenciji odbojkašice Tigar a.d. Pirot osvojile su prvo mesto. Druga je ekipa Galenika a.d. Zemun,  a treća ekipa Tigar Tajers Pirot.

Stonoteniseri Srpske fabrike stakla iz Paraćina potvrdili su dominaciju u ovoj disciplini osvajanjem prvog mesta, a drugo i treće mesto osvojile su ekipe Tigar Tajers Pirot i Tigar a.d. Pirot. U ženskoj konkurenciji  prvo mesto osvojile su stonoteniserke Tigar a.d. Pirot, druga je ekipa Galenika a.d. Zemun, a treća Tigar Tajers Pirot.

U kuglanju prvi su bili kuglaši Petrohemije Pančevo, drugi Hemofarm Vršac, a treći Lek Ljubljana. U ženskoj konkurenciji najveći broj čunjeva oborila je ekipa Petrohemija Pančevo, druga je ekipa Tigar Tajers Pirot, a treće su takmičarke Tigar a.d.  Pirot.

Najbolje rezultate u streljaštvu u muškoj konkurenciji ostvarila je ekipa Galenika a.d. Zemun, druga je ekipa Tigar Tajers Pirot, a treća Hemofarm Vršac. U ženskoj konkurenciji najpreciznije su bile takmičarke Tigar Tajers Pirot, a drugo i treće mesto zauzele su ekipe Tigar a.d. Pirot i Hemofarm Vršac.

U pikadu najsigurniju ruku imale su takmičarke Tigar a.d. Pirot, a iza njih su se plasirale ekipe Hemofarm Vršac i Galenika a.d. Zemun.

U jednoj od najatraktivnijih disciplina, u nadvlačenju konopca, pobedila je ekipa Tigar Tajers Pirot, a drugo i treće mesto osvojile su ekipe Tigar a.d. Pirot i Šamot Aranđelovac.

Šahisti Tigar a.d. Pirot bili su najbolji, a iza njih su se plasirale ekipe Henkel Merima Kruševac i Hemofarm Vršac. U ženskoj konkurenciji ekipa Tigar a.d. Pirot osvojila je prvo mesto, a drugo i treće mesto osvojile su ekipe Tigar Tajers Pirot i Hemofarm Vršac.

Plivači Hemofarm Vršac osvojili su prvo mesto, a drugo i treće mesto osvojili su Galenika a.d. Zemun i Tigar Tajers Pirot. U ženskoj konkurenciji prve su bile plivačice Tigar Tajers Pirot, druge su plivačice Galenika a.d. Zemun, a treće Hemofarm Vršac.

U ribolovu prvo mesto zauzeli su pecaroši Hemofarm Vršac, drugi su Henkel Merima Kruševac, a treći Srpska fabrika stakla Paraćin.

U disciplini mešoviti basket najbolja je ekipa Tigar a.d. Pirot, a drugo i treće mesto osvojile su ekipe Galenika a.d. Zemun i Hemofarm Vršac.

Poslednjeg dana, nakon finalnih takmičenja, na svečanoj večeri, dodeljeni su pehari i diplome najboljim ekipama.

Osim takmičara i sindikalnih predstavnika, Susrete su posetili i predstavnici poslovodstva pojedinih firmi.

Susreti Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije bili su prilika ne samo za sportska nadmetanja, već i za druženja, širenja iskrenih prijateljstava, međusobno poštovanje i uvažavanje, kao i razmenu iskustava i uspostavljanju novih vidova saradnje, uz mnoštvo lepih utisaka, sa željom da se u zdravlju i još većem broju vidimo na Desetim – jubilarnim Susretima „HEMINS  2011“ i porukom: Na „HEMINS-u“ svi smo pobednici!

HEMINS 2010 U DONJEM MILANOVCU

Susreti Samostalnog sindikata hemije i nemetala Srbije «Hemins» i ove godine biće održani u hotelu "Lepenski vir" u Donjem Milanovcu, od 16. do 20. juna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  © Copyright 2007. SSHN  All Rights Reserved. Atriumgroups